De slimme truc van Google Zoekmachine Optimalisatie in Noord Brabant dat niemand bespreektOp vrijdag 10 maart ben ik de vrijwilligers over het Familiehuis dan eindelijk kunnen verassen met de opbrengst betreffende een bonnenverkoop over december dit jaar. Na vele jaren betreffende me vaste maatje Willem Booltink was dit ons jaar stil omdat de vele werkzaamheden louter ook niet te doen bestaan.

Door de slechte weersomstandigheden gedaan zaterdag in Frankrijk en Belgie konden de duiven zaterdag niet gelost geraken in het Noord Franse Morlincourt. Daar de losplaats in Morlincourt eigendom is van een Belgische bond en die alleen voor lossingen op zondag nodig hadden werden een 903 Zaanse duiven verkast naar een losplaats in dit Franse Roye op een wat kortere afstand over gemiddeld 338 kilometer met de Zaan.Zondag uitstekende weercondities en alreeds om 7 uur in de morgen kregen de duiven…

NPO-Secretaris Hans over Dijk gestorven Vanmorgen werden wij opgeschrikt via het advertentie het Hans aangaande Dijk, sinds ons klein jaar secretaris met de NPO, plotseling is overleden. De allereerste gedachten kunnen uit naar zijn vrouw, kids , kleinkinderen en overige familie.

Naar aanleiding over een onthalen mails betreffende “bezorgde ZLU spelers “ is er in aug. 2016 overleg geweest betreffende de NPO, en in dec. 2016 overleg betreffende KBDB en alle inrichters. Op deze laatste bijeenkomst bestaan daar nadere afspraken geschapen inzake de lossing problematiek.

Allereerste wedvlucht tot Heusden-Vliering met meewind zakte je bijna via het ijs, tweede vlucht betreffende zij en tegenwind naar Heusden-Vliering word je twaalfde in een vereniging tegen 495 duiven, opwindend, doch waar ligt het nu aan, het beseft jouw nooit, ik dien nog wel jaarling duivin, als het zo via zal ben ik aan vijf weken daar via heen, maar hier gaan wij niet van uit, eenvoudig voortzetten, mijn duivenvrienden uit Leerdam papa en zoon een Jong draaien alang weken, eigenlijk al André en bestaan een Jong. jaren ingeval ons…

Allerbeste Fondliefhebbers, Aanstaande Zondag is het Inkorven voor Barcelona in het clubhuis aan de landweerstraat 128B in Oss tussen 14-16 uur(vriendelijk ivm verwachte lossing Agen). Voor liefhebbers welke nog niet beschikken over gekorfd in Oss dit jaargetijde en welke electronisch in wensen korven met genoegen UDP bestand meenemen en voor afgifte/Inkorven met genoegen melden voor centrumleider.

Voor specifieke vragen kan u dan ook diavoorstellingen betreffende screenshots met markeringen en begeleidende teksten raadplegen in PerfectView CRM Websites (via 'Help mijzelf' (groene knop aan de rechterkant met dit glas) 'Helpsliders').

Teneinde te peilen welke onderdelen betreffende de websites het meest interessant zijn voor de klanten, proberen we voortdurend te meten door middel van een software over Google Analytics.

Het het een aanzienlijk weekend voor een duiven zou worden was alang vertrouwd, maar je hoopt toch met dit warme wederom en zuidoosten bries dat het goed afloopt. Een afdeling besloot al dat de vitesse vlucht verplaatst werd over Peronne naar Chimay.

In de toren van de Sint-Ludgeruskerk heeft zich ons koppel slechtvalken genesteld. Daar werd gisteren een nestkast geplaatst zodat een roofvogels er comfortabeler mogen verblijven. Ze moeten zo bij verdere een overlast over een duiven mee inperken.

De lossingscommissie aangaande een afdeling had dit weekend een moeilijke taak betreffende die weersomstandigheden. Maar geduld werd zeker beloond en zo konden de duiven onder goede omstandigheden naar woonhuis aankomen. Echter niet op de geplande afstand maar uit het Belgische Asse Zellik doorsnee afstand van 178 km werden o.

Combinatie Embregts-Theunis winnen op Morlincourt ETTEN-LEUR – Gezien een voorspelde vreselijke weersomstandigheden op de vlieglijn in ons groot gedeelte aangaande Frankrijk had het bestuur afdeling Brabant 2000 vrijdagavond alang besloten om de postduiven op ons kortere afstand vervolgens gepland te lossen.

We ontdekken het betreffende groot belang dat jouw weet die cookies de websites inzetten en voor website die doeleinden ze gebruikt worden. We willen immers gaarne én jouw privacy én de gebruiksvriendelijkheid van onze websites zoveel mogelijk waarborgen.

- laat de computer ook niet onbeheerd achter en vermijd het toepassing betreffende computers waarvan u dan ook niet zeker bent of ze wel afdoend beveiligd zijn (cybercafés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De slimme truc van Google Zoekmachine Optimalisatie in Noord Brabant dat niemand bespreekt”

Leave a Reply

Gravatar